Om oss

Välkommen till Tidlösenergi

– din fristad för välbefinnande endast en kort resa från stadens puls.

Närhet

Vår praktik ligger bekvämt belägen bara 10 minuter söder om Örebro citys hjärta, och ett stenkast från Marieberg Galleria, där du enkelt kan förena shopping med avkoppling. Att hitta till oss är enkel och vi erbjuder fri parkering, vilket innebär att din upplevelse av lugn och återhämtning börjar redan innan du kliver in genom dörren.

Massage

Vi förstår att varje kropp är unik och kräver individuell omsorg. Därför har vi på Tidlösenergi en helhetsinriktad approach där vi kombinerar gedigen kunskap med en varm och personlig touch. Vår grundare och huvudmassör, med certifiering som Massageterapeut och Idrottsmassör från välrenommerade Massageakademin sedan hösten 2013, använder en bred palett av tekniker för att säkerställa att just dina behov möts.
Våra tjänster sträcker sig över ett brett spektrum av massageterapier – från djupgående idrottsmassage för att lösa upp spänningar och återställa rörlighet, till mer försiktiga och avslappnande tekniker som hjälper till att främja stresshantering och inre harmoni. Vi tror på kraften i beröring som ett verktyg för läkning och ser fram emot att vara en del av din väg mot bättre hälsa och ökat välbefinnande.

Hästmassage

Vi är dessutom stolta över att kunna erbjuda specialiserad hästmassage för våra fyrbenta atleter. Vi vet att hästar, precis som människor, drar stor nytta av massageterapi för att prestera sitt bästa och behålla en god hälsa.

Välkommen!

Tack för att du överväger Tidlösenergi för din nästa massageupplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig och låta våra händer arbeta magi för både kropp och själ.

Emma Bergström

Certifierad Massageterapeut
& Idrottsmassör på
Massageakademin
sedan hösten 2013

Hagbackensgård

Utveckling HagbackensGård

Under 2021 utvecklar vi verksamheten på HagbackenGård med hjälp av Europeriska jordbruksfonden.

Projektet vi genomför med hjälp av detta stöd ger oss möjlighet att utöka vår egen verksamhet med nya friskvårdsaktiviteter för våra befintliga och nya kunder. Vi får även möjlighet att utveckla samarbeten med andra entreprenörer i närområdet. I och med projektet kommer vi kunna utöka med kursverksamhet för vuxna och ungdomar, samt erbjuda våra gäster fler möjligheter. Vårt syfte är att bidra till ökat intresse för träning och hälsa. Vår önskan är att skapa nya arbetstillfällen hos oss och hos våra samarbetspartner.